(Zwem)vijvers

Geef je tuin een extra dimensie met een prachtige zwemvijver

Droom je van een zwembad in je tuin, maar ben je op zoek naar een natuurlijk alternatief voor een klassiek chloorzwembad? Een zwemvijver biedt uitkomst. Niet alleen zorgt een zwemvijver het hele jaar door voor sfeer en beleving in je tuin; een zwemvijver bevat gezond water en wordt op een natuurlijke manier gezuiverd. Zo is jouw natuurbad op elk moment van de dag geschikt voor een frisse duik! Hoevenaars Tuinen is specialist in het aanleggen van zwemvijvers en komt graag naar je toe voor een vrijblijvende kennismaking.

Een zwemvijver op maat, perfect geïntegreerd in jouw tuin

Van advies tot ontwerp en realisatie zijn wij je partner. Wij leggen zwemvijvers in alle soorten en maten aan. Van een kleine waterpartij tot een ruim opgezet luxe natuurbad. Mogen we je complete tuin aanleggen, dan zorgen we er uiteraard voor dat jouw zwemvijver volledig in harmonie is met jouw droomtuin. We werken met een natuurlijke filterbak, waardoor jouw zwemvijver op een natuurlijke manier gefilterd wordt. Hierdoor kun jij genieten van een maximum aan fris, kraakhelder en natuurlijk zwemwater. Goed voor de natuur én voor jouw gezondheid!

Het onderhoud van een zwemvijver

Na de oplevering blijven we graag nauw betrokken bij de ontwikkeling van jouw prachtige zwemvijver. De eerste periode komen we een aantal keer langs om de vijver ‘op te starten’ en de waardes van het water in de gaten te houden. Een zwemvijver vergt weinig onderhoud ten opzichte van een klassiek zwembad. Biologisch evenwicht is het belangrijkst; de planten doen het meeste werk. Droom jij van een mooie zwemvijver in je tuin? Neem gerust contact op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×