Overkappingen e.d.

Een overkapping op maat laten maken door ervaren professionals

Wil je graag het hele jaar door kunnen genieten van je mooie tuin? Een overkapping geeft sfeer aan je tuin en vormt een behaaglijke zithoek waardoor je, ook bij minder goed weer, lekker buiten kunt zitten. Hoevenaars Tuinen is specialist in overkappingen. We hebben de juiste professionals in huis om voor jou een
overkapping op maat te maken, geheel naar eigen stijl en smaak.

Een overkapping als tweede woonkamer in je achtertuin

Samen bespreken we je wensen en dromen. Vervolgens maken we een professioneel ontwerp en een begroting. Je overkapping kan door ons worden voorzien van prachtige keramische tegels, schuifwanden, gevelbekleding, een gezellige buitenhaard of heaters. Wil je graag een knusse tweede woonkamer creëren? Dan kun je ervoor kiezen om jouw overkapping aan de zijkanten dicht te laten maken, waardoor je beschut zit, maar toch buiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je maken.

Een luxe overkapping, perfect geïntegreerd in je tuin

We zijn dan wel een hoveniersbedrijf, maar het timmermansvak is Camilo Hoevenaars door zijn vader met de paplepel ingegoten. Vandaar dat Hoevenaars Tuinen alle expertise bezit om jouw tuin een compleet nieuwe uitstraling te geven met een prachtige overkapping. Uiteraard zorgen we er met ons hoveniers-oog voor dat jouw overkapping perfect geïntegreerd wordt in je tuin.

Droom jij van een mooie overkapping? Neem gerust contact op.

Kijk jij ernaar uit om in de winter lekker buiten voor de open haard te zitten met een warme beker chocolademelk, en om in de zomer de schaduw op te zoeken tijdens een warme dag? Schroom niet om contact op te nemen; wij maken graag een offerte voor een luxe overkapping op maat.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×